Kamer van een Fashionchick

Je weet alles op het gebied van fashion, de laatste schoenen trends, de hipste kleuren voor dit najaar, de must have accessoires en de tas om het plaatje compleet te maken. Al je sociale contacten kunnen daarvan meegenieten, maar zie je het ook terug in het interieur van je kamer?

Een meidenkamer die fashion uitstraalt is echt iets wat bij jou niet mag ontbreken. Met een paar kleine aanpassingen in je huidige kamer is dat zo gedaan en kan je imago niet meer stuk. Begin met een neutrale basis omdat die niet elk seizoen veranderd hoeft te worden. Het is juist de aankleding van de basis die er voor zal zorgen dat het uiteindelijke resultaat high-fashion is.

Ga opzoek naar een dekbedovertrek in de trendkleuren van het seizoen. Op het dekbedovertrek kan je een sprei en losse kussen leggen met een dessin van een bekende designer. Zet een paar leuke fotolijstjes met plaatjes uit je favoriete modetijdschrift op je nachtkastje en klaar is het slaapgedeelte.

Aan de muren moet natuurlijk ook iets komen waaruit blijkt dat jij de fashionista in huis bent. Je kunt bijvoorbeeld een collage maken van de modetrends maar een foto van bijvoorbeeld het logo van Chanel of het beroemde dessin van Louis Vuitton op canvas is natuurlijk veel leuker. Denk je eens in hoe serieus ze ja dan moeten nemen als je zelfs de beste mode merken aan de muur hebt hangen.

Als laatste hebben we de verlichting. Een leuk idee als nachtlampje is om een wit designer T-shirt, aan een kleerhangertje aan de muur te hangen. Daaronder komt een lampje en klaar! In het midden van de kamer, hang je een kroonluchter, waar je de sieraden van het seizoen aanhangt. Een sfeervolle kamer, helemaal in de stijl van de fashion.