Ben jij klaar voor de zomer?

De lente is nog niet voorbij of we maken ons al weer op voor de zomer. Wat zijn de laatste trends op modegebied en met welke kapsels kunnen we flaneren over de boulevard?

hairstyles-faceshapeBij de mannen is het opgeschoren kapsel populair waarbij diverse varianten mogelijk zijn. Eén kant opgeschoren en de ander kant lang, of juist in het midden één lok laten staan. Dit kapsel biedt ook de mogelijkheid tot speelse creaties van een naam of figuurtjes.

Vrouwen die toe zijn aan een pittige en stoere look zie je ook steeds vaker met een opgeschoren kapsel maar dat wordt niet altijd evengoed ontvangen. Het kapsels van Anne Hathaway, dat verkozen is tot meest invloedrijke tv-kapsel, is niet opgeschoren maar wel heel kort. Dit heeft voor veel positieve reacties gezorgd en zullen we nog vaak terugzien deze zomer. Mocht je besluiten om een kort kapsel te nemen voor deze zomer en je meer dan 25 cm laat afknippen, overweeg dan ook eens om je haar te doneren aan de stichting haarwensen. Dan heeft iemand anders hier nog veel plezier van! Wil je geen afscheid nemen van je lange haar, wees dan niet getreurd. De lange kapsels met extra volume zijn deze zomer helemaal hot. Veel lokken en een pony tot vlak boven de ogen, hoe voller hoe beter. Daarin kan je ook nog experimenteren door een lekker fel kleurtje te nemen. Houd ook de wetlook in de gaten want deze zien we steeds vaker terug op de catwalk. Een van de voordelen is dat je deze stijl gemakkelijk zelf kan creëren.

Als je nog twijfelt met welke look jij deze zomer in wilt gaan kan je natuurlijk het beste advies inwinnen bij een ervaren kapper. Deze weet het beste wat bij jou gezicht past en kan het professioneel uitvoeren. Zo ben jij helemaal klaar voor de zomer!