Fashion Apps

20100716_fashionaps_560x375

Het dataverbruik neemt significant toe in Nederland. Providers passen hun abonnementen aan door goeie deals aan te bieden voor datapakketen. Hierdoor is het voor vrijwel iedereen mogelijk om te internetten. Of liever gezegd, het is bijna bijzonder wanneer iemand geen toegang heeft tot internet. Of door een mobiele telefoon, of een tablet en anders wel een computer of laptop. Juist daarom is het belangrijk up-to-date te blijven en mee te gaan met de tijd. En  dat geldt al helemaal voor de fashion. Op deze pagina een overzicht van de beste apps gemaakt voor fashion.

- Snapette

De perfecte app voor mensen die gek zijn op accessoires, Snapette is een begrip onder de elite van de mode. Met Snapette kunnen gebruikers foto’s uploaden van hun favoriete schoenen of handtas of wat dan ook. Andere Snapetters kunnen deze accessoires “liken”. Je kunt op deze manier bevestiging krijgen dat jouw aankoop een goede is geweest (of juist niet).

-  The Cut on the Runway

Een gratis app uit New York Media LLC, The Cut on the runway is voorzien van de nieuwste en beste catwalk shows van Fashion Week en heeft een archief dat terug gaat tot 2002. Je kunt zien wat de modellen dragen en direct informatie over de kleding opvragen. Als je iets ziet wat je graag wilt hebben kun je deze opslaan bij je favorieten of je kunt natuurlijk meteen je slag slaan bij de webwinkels.

- The Outnet Stylecred

Altijd al de grote celebrities willen stylen? Met The Outnet Stylecred kan dat! Je kunt de proef op de som nemen en met deze app jouw skills gaan testen. The Outnet Stylecred is een app die is gemaakt door www.theoutnet.com. Je kunt je eigen style creeeren door outfits samen te stellen. Deze kun je uploaden op  Facebook of Twitter en hopen dat je iets verkoopt.

- iShoes

Een overzicht van meer dan 50.000 paar schoenen. De een nog mooier dan de ander. Sorteer de schoenen op kleur, stijl of prijs.

- Go try it on

Oordeel zelf over je nieuwe gekochte kleding en laat je vrienden oordelen. Maar een foto van je nieuwste jurkje of topje en deel deze met social media. Vrienden kunnen hierop reageren.